Print det du holder af…

Plotteriet tager dit print alvorligt. Derfor har vi valgt det billige skrammel fra, som du alligevel aldrig var blevet glad for. Det behøver ikke at være dyrt, men vi garanterer dig, at det bliver godt. Det kan også godt blive usandsynligt lækkert og ret dyrt, hvis det skal være…

Missionen

Det kan lyde lidt højstemt at have en mission, når det ‘bare’ handler om print. Men vores pointe er, at det ikke ‘bare’ handler om print: Det handler om forretning, gode minder og kvalitet for fingerspidserne.

Dit print er ikke bare en enhed. Det er en opgave, som vi tager dybt alvorligt. Ved at vælge det rigtige papir til din arkitektkonkurrence, gør vi forskellen mellem at få hædrende omtale og at få opgaven. Ved at vælge det rigtige papir og format til dine visitkort sørger vi for, at folk husker dig og dit format. Ved at rådgive om invitationerne til dit bryllup, sørger vi for, at både du og dine gæster får et uforglemmeligt minde til scrapbogen.

Det er forskellen på Plotteriet og så alle de andre.

Printene

Printene er det mindste af opgaven. Det starter hér. På plotteriet.dk prøver vi at give dig indblik i, hvem vi er og hvordan vi gør. Vi forsøger at inspirere dig, så du ved, at du har valgt det rigtige sted til at hjælpe dig videre med din opgave, allerede inden du ringer til os – og så kan vi i stedet bruge tiden på at rådgive dig og på at udfordre dig på, hvordan du troede, at opgaven skulle løses.

Ok, mange af jer har ret godt fat i, hvad I skal have lavet. Men det er også sket, at vi har kunne vende det hele på hovedet og være med til at skabe et endnu bedre resultat, end du havde forestillet dig. Prøv os!

Nå ja, vi printer næsten udelukkende på papir. Fra visitkort, til store lækre fine art print. Vi kan meget, og hvis vi ikke kan, så ved vi hvem der kan. Og vi påtager os gerne at være din rådgiver eller forkæmper, så du kan få glæde af vores viden, selvom vi måske slet ikke printer noget for dig.

Kontakt

Nørre Allé 13, 8000 Aarhus

Phone: 21 80 47 48
Email: info@plotteriet.dk

Click to email us

Cart

Translate »