Visitkort ses i Duplo skæremaskine mens de er ved at blive skåret til.

Visitkort

Et lækkert visitkort, siger det hele.

Du kender det. At få et lækkert visitkort i hænderne, sætter tanker i gang om samarbejde, kaffemøder og nye projekter.

Derfor er det selvfølgelig vigtigt at lægge energi og kærlighed i dét kort, som skal hjælpe nye kunder og samarbejdspartnere med at huske dig.

Hos Plotteriet hjælper vi med at udvikle og producere dét kort, hvor print og papir lige netop har det ekstra, som gør, at du vil blive husket. Om det er et minimalistisk kort med enkel en tekst på hvidt papir, et specialformat i pangfarver eller et helt unikt og utraditionelt kort i 3 dimensioner, kan vi hjælpe med at lave det helt perfekt.

Traditionelt eller originalt?

Det klassiske visitkort passer til alle situationer.

Og man går aldrig galt i byen med tydelig sort skrift i en lækker font på et flot kraftigt papir med lidt tekstur.

Men skal du skille dig ud fra mængden, kan vi specialskære, lave bukkestreger og figurskære. Ligesom vi tilbyder papirer i flere farver.

Vi udveksler gerne sjove idéer med dig og giver input og feedback på dine oplæg.

IMG_4330

Sort, hvid, pink, guld, sølv - vi kan det hele

Vi printer på hvidt, sort eller farvet papir. Mulighederne er mange, og der er få begrænsninger på, hvilke idéer du kan lokke os med på. Vi laver både standard kort og de mere komplicerede kort, hvor vi udveksler idéer og laver testprint.

Vores laserprinter har 6 farveværker, hvoraf to af dem kan skiftes til sølv, guld, hvid eller hot pink. Det skaber muligheder for at lave et kort med flotte effekter og ekstra blikfang.

Sider i scrap pad
_70A9118

Papiret er også dit visitkort

Det giver ro og nærvær at have et lækkert papir mellem hænderne. Overfladernes tekstur skærper sanserne og sammen med printets kvalitet skaber det en oplevelse, som din modtager ikke bare scroller videre fra.

Det gælder om at finde dét papir som matcher dit DNA og din virksomhed. Der skal være sammenhæng mellem dit brand, dit budskab og papiret det leveres på.

Vi arbejder primært med Munken papirer fra den svenske papirproduktion i Munkedal. Vi synes godt om papirets naturlige overflader og fabrikkens miljøprofil. Og vi bruger også andre lækre papirer – som fx. farvede Gmund papirer, tyske Hahnemühle papirer og klima-venligt brunt biomind pap.

Lad os komme i gang

Vi printer partier fra 200 stk.

Vi har et samlet opstartsgebyr på 250 kr ex. moms, og så varierer stk prisen, afhængigt af papir, format og efterbehandling. Som hovedregel kan det bedst betale sig at printe så mange så muligt, da det tager tid at indstille maskiner og oprette printsagen i vores produktion.

Udover selve visitkortet kan vi også hjælpe med at lave jeres egne kasser eller konvolutter til kortene. Det er kun fantasien der sætter grænser.

Anmod om et tilbud via info@plotteriet.dk og vi svarer hurtigt tilbage.

Ring, skriv eller kig forbi – så finder vi ud af hvordan vi kan gøre dine printdrømme til virkelighed.

Cart