Om os

Plotteriet.

Hos Plotteriet printer vi. Vi lever af at levere højkvalitetsprint til vores kunder. Men vi vil mere end det. Vi går først og fremmest op i vores kunders behov og fungerer også som sparringspartner på dine projekter indenfor grafisk formidling, forretningsudvikling og markedsføring.

Vores filosofi.

For os er print ikke bare enheder, der skal produceres, og papir er ikke bare hvide og glatte ark. For os er printet og papiret noget ganske særligt. I en tid, hvor alting bliver mere digitaliseret, glat og flygtigt, tror vi på, at det fysiske print, det taktile og følsomme kommer til at betyde langt mere. Vi tror på, at printet er en chance for at skabe et blivende indtryk hos din målgruppe.

Din garant for kvalitet.

Hos Plotteriet har vi en en baggrund inden for de kreative fag. Og med en nørdet interesse for teknik og tryk, har vi styr på papirvalg og farveindstillinger. Men endnu vigtigere, så har vi et æstetisk øje og et kreativt sind, som er din ekstra sikkerhed for at dit print bliver så lækkert, at dine kunder lægger mærke til det.

Rammerne – den gamle filmfabrik.

Vi holder til i stueetagen i en smuk gammel bygning, som ligger centralt i Aarhus, i en af byens charmerende baggårde. Bygningen hedder Dansk Film Fabrik og fungerede i 1910 som studie, da Aarhus var en internationalt anerkendt filmby. I dag huser bygningen andre kreative virksomheden, og vi bebor stueetagen, hvorfra vi producerer print og tryksager.

Under opdatering

Grundlæggeren

Ildsjælen bag Plotteriet er Troels Heiberg Frandsen. Det var Troels’ trang til frihed, perfektion og forretningsudvikling, som drev ham til at starte Plotteriet ved siden af sit arkitektstudie. I studietiden oplevede han hvor utilfredsstillende det er, når et print ikke afspejler idéen, tonen og nuancerne i et oplæg. For arkitekter er streger vigtige. Og det er ikke alene et spørgsmål om at stregerne skal være med på udskrivningen, de skal også have den rette nuance, tykkelse og form.

Kurv